7 FASHION TIPS BUAT KITA YANG NGGAK SUKA RIBET MILIH-MILIH BAJU

7 FASHION TIPS BUAT KITA YANG NGGAK SUKA RIBET MILIH-MILIH BAJU
Outfit of the day maybe is the most common problems for us yang sering terjadi. Bahkan, sometimes kita bener-bener stuck dan bingung how to be stay stylish with simple outfit tanpa harus bingung mix and match. Especially buat kita yang males dandan dan anti ribet! Don’t worry, find out with these tips here!

 

 

‘EASY ON, EASY OFF’

Make this as our new mantra! Nggak perlu pilih baju dengan model-model yang rumit. Just wear as simple as we can! Kayak padupadan basic tee, legging pants or sporty look!

 

ANDALKAN ATASAN STATEMENT

If we guys cant move on fromlong pants, we have to try this trick! Biar penampilan kita nggak plain, coba mix and match dengan atasan berpotongan unik alias nggak biasa. Kayak ruffle shirt, bell sleeves, atau atasan with high materials kayak sparkling topWell, get ready to our statement look!

 

BLAZER AS OUTERWEAR

Tampilan sesederhana apapun bisa jadi stylish when we pair blazer as our outer, especially buat tipe cewek yang males dandan dan nggak mau repot to mix and match kayak kita! Just layer it bareng basic tee favorit, and bomb! Look kita jadi edgy banget. Another good news is, blazer bisa kita andalin for any occasion lho. Hangout atau acara formal? Yes! Pstt.. to get more addition, kita bisa tambahin aksen simple yang lucu berupa neckerchief!

 

BRIGHT COLOR STUFF

Bright color to makes our playful look? Exactly! Kita bisa pake fashion item dengan warna-warni yang cerah to create aksen yang menarik buat penampilan kita. Kayak oversize sweater dress, shocking pink pants, or fashion stuff kita kayak handbag or sneakers. But, need to remember, jangan sampe over-look ya dengan warna-warna ngejreng ini!

 

PLAYING WITH JEANS PANTS

Jeans emang jadi forever fashion item yang always shining sampe kapanpun. Terutama buat kita yang anti tampil ribet, mix and match with jeans pants cocok banget buat tampil stylish dalam sekejap! Ditambah lagi, more and more types of jeans pants yang happening sekarang ini. Kayak ripped jeans, boyfriend jeans, or frayed jeans. To create a funky look, just choose a patches jeans! Chic and edgy at the same time!

 

SHOPPING NEW OUTFIT? CHOOSE NEUTRAL COLOR!

If we want to shop a new outfit, just choose some neutral colors yang bisa mudahin kita to mix and match with another fashion item kayak warna-warna navy, peach, light grey or nude. We can still gorgeous even with a simple outfit!

 

CLASSIC BLACK AND WHITE

Well, last but not least, kalo kita bener-bener udah stuck and don’t know what to wear, outfit klasik hitam putih bisa selalu jadi andalan buat tampil stand out. Sweater dress, basic top, or even mini skirt with monochrome themed? Big yay!!

You May Also Like

About the Author: admin_gogirl.id

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *