Fashion

October 20, 2017

GO GRAB THESE HOTTEST FALL FASHION ITEMS BEFORE THEY SOLD OUT!

    Udah saatnya memasuki pergantian musim nih, girls. Meskipun kita tinggal di Indonesia yang merupakan negara tropis dan hanya memiliki 2 musim tapi, kita juga turut ngalamin transisi fashion items dari summer ke fall season. Tapi, nggak semua tren fall bakal applicable buat kita yang tinggal di Indonesia, lho! Kira – kira, item apa aja ya yang wajib kita miliki for this year fall season? Keep reading, and you will find out soon!     1. PLAIDS   Picture more

    Fashion

    SUPREME AND THE NORTH FACE TEAMING UP FOR FALL COLLECTION

    The latest collaboration of Supreme x The North Face is here. Kali ini Supreme berkolaborasi dengan more

    Fashion

    GEN-Z YELLOW AND LILAC ARE THE NEXT ‘IT’ COLOR FOR 2018

    Trends are fleeting! Well, millennial pink has had on the spotlight as the color scheme. Pink pastel more

    Fashion

    GOING TO A WEDDING WITH SNEAKERS? WHY NOT?!

    Well, ga kerasa uda bulan Oktober aja nih girls! And as we know, biasanya memasuki bulan – bulan more

    Fashion

    HOW TO ROCK OUR STYLE WITH THE GRANDPA’S PLAID!

    We’ve seen so many kind of checks or plaids everywhere. Tapi kali ini, ada satu motif plaid yang more

    Fashion

    MINI FASHION, MARKET YANG MEROKET BERKAT SENTUHAN SOSIAL MEDIA

    Fashion world is never ending! Well, kalimat ini exactly match to our own life. But, not just for more

    Fashion

    NGAMPUS PAKE GAYA FASHION ALA CEWEK KOREA

    Lately, banyak yang mulai ngelirik Korea sebagai salah satu sumber inspirasi fashion. Sebagai Negara more

    Fashion

    CLASSIC HANDBAGS FROM LOUIS VUITTON X JEFF KOONS SECOND COLLECTION!

    If we’re talking about fashion industry, it seems so never ending to talk about! Kayak the one and more

    Fashion

    6 KACAMATA ALA TAHUN 90AN YANG SEKARANG NGE-TREND LAGI

    Most of the 90s trends have had its comeback, mulai dari biker’s jacket, oversized denim jacket, more

    Fashion

    7 YOUTUBER YANG BISA JADI PANUTAN GAYA VINTAGE KITA

    As per Yves Saint Laurent said, “Fashion fade, style is eternal”, makanya gaya berpakaian jaman more

    Fashion

    GET TO KNOW MORE ABOUT GENDERLESS FASHION

    We can never be bored talking about fashion, karena selalu aja ada hal menarik yang bisa dibahas. more

    Fashion

    DISNEY X PATRICK OWEN RELEASED NEW MINNIE ROCKS THE DOTS COLLECTION!

    Alert for Disney lovers! Now, Minnie Rocks the Dots comes to Indonesia! Yay! Minnie Rocks the Dots more

    Fashion

    START FROM 2018, NO MORE ANIMAL’S FUR IN GUCCI COLLECTION!

    Again and again Gucci comes with a huge news! An Italian luxury brand ini secara resmi ngumumin kalo more

    Fashion

    HOW TO COMBINE OUR FAVORITE SKIRT WITH SNEAKERS!

    As we know, sneakers is such a common daily shoes for girls who wear t-shirt, trousers, hot pants more

    Fashion

    AMERICAN EAGLE LAUNCHED A RECYCLED CLOTHING LINE

    Our unused fashion items is not really our trash, girls! Yup!Big and crazy things dateng lagi dari more

    Fashion

    5 FALL FASHION TRENDS FROM KOREAN IDOL TO UPGRADE OUR WARDROBE!

    There is no more warm weather and sunshine summer! It’s time to say hello to Fall season! Kata more

Load More