JORDYN IS KYLIE’S NEW MAKE-UP ARTIST, AND IT IS HORRIBLE!

October 11, 2017

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

FINALLY! We can officially say that Kylie and Jordyn are our favorite beauty vlogger!! Setelah ngebuat video honest review Fall Lip Kits dari Kylie Cosmetics kemarin, Kylie sama Jordyn are back in action ngelakuin challenge yang biasanya dilakuin sama YouTuber-YouTuber lainnya.

 

 

Uploaded on the 9th of October, titled Blindfolded Makeup Challenge, Jordyn Does Kylie’s Makeup While Blindfolded, Jordyn sukses jadi Make Up Artist-nya Kylie sambil make penutup mata warna hitam. After other famous YouTuber like Zoella, Patrick Star, Joey Graceffa, and Indonesian YouTuber, Nadia Aqilla yang udah nimbrung ngikut blindfold make up challenge, now its Kylie and Jordyn’s turn.

Jordyn, like before, starts the video with a warning, “Don’t try this at home”, sambil senyum dengan lipstick yang belepotan. As usual, Jordyn mulai dengan foundation then blend it with a pink beauty blender.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

After that, of course Jordyn put on concealer very randomly ke muka Kylie, sambil dengan anehnya nyentuh-nyentuh muka Kylie, trying to find the right area to put on the concealer. Karena nggak bisa liat apa-apa, of course Jordyn ended up put on concealer almost everywhere on Kylie’s face. Tapi, being a pro, Jordyn tetep blend the concealer pake beauty blender yang sama.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

Naturally have an on fleek eyebrows, Jordyn tetep nebelin alis Kylie pake pensil alis, and Kylie said that she is impressed about how Jordyn fill her eyebrows. Jordyn bahkan extra banget sampe ngebingkai alis Kylie pake concealer yang akhirnya buat alis kanan Kylie jadi keliatan sedikit botak.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

Nama channel YouTubenya aja Kylie Cosmetics, obviously, pasti videonya juga ngepromosiin produk, that is why di video ini Jordyn makeup-in Kylie pake KOKO KOLLECTION Face Palette untuk bronzer-nya, and again, Jordyn is putting the bronzer like a pro on Kylie’s face.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

Selain face pallete, Jordyn also put on Kylie’s Virginity Blush, and also French Vanilla Kylighter.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

For eyes, obviously again, Jordyn is using Kylie’s famous Royal Peach Palette. Sempet jatuhin eye-shadow brush-nya, dan nggak bisa milih warna di palette-nya karena nggak bisa liat, Jordyn ended up using purple as the color for Kylie’s eyes. Walaupun udah messed up, but being extra, Jordyn still is trying to be a pro and blend the eye-shadow.

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

Nggak lupa sama bibir, Jordyn juga makein Kylie lip liner and also lip cream, walaupun Kylie suka make lip liner di luar line bibirnya, but Jordyn takes it to a whole new level! At the end of the lipstick wearing activity, Kylie bahkan malu banget ngeliat mukanya sampe nutupin muka dan bilang “I can’t post this to the internet! I’m sorry!”

 

JORDYN-IS-KYLIE-S-NEW-MAKE-UP-ARTIST-AND-IT-IS-HORRIBLE!

 

At the end of it all, Kylie juga makein lipstick Jordyn with blindfolded eyes, and it also ended up horrible! After all, the video is so fun to watch, kita juga bisa lihat gimana hasil dari tiap produk makeup Kylie, so that’s a plus! Can’t wait for another video aren’t we?

 

 

 

 

Written by Analuna Manullang
Photo Source:
youtube
Share to:

Comments

0 Comments
Sort By   
Silahkan login untuk menulis komentar