LET’S GET WEIRD IN ROBOT RESTAURANT, JAPAN

October 12, 2017

LETS-GET-WEIRD-IN-ROBOT-RESTAURANT!

 source: iamaileen.com

 

Japan is known for the weirdness of its pop culture. Dari mulai style fashion-nya, animenya, musiknya, and all the things that can’t be mentioned, setiap sudut negara Jepang pasti unik dan aneh in a very cool way, salah satunya adalah Robot Restaurant that will blow your mind!

 

 

The first thing that we will see waktu sampe ke depan Robot Restaurant adalah cahaya dari berbagai jenis lampu yang menempel di gedungnya, neon lights kedap-kedip dan neon box dengan tulisan Robot Restaurant is welcoming you in a very epic way!

 

LETS-GET-WEIRD-IN-ROBOT-RESTAURANT!

 source: japantravel.com

 

Hold up! Kalo dari luar tempatnya aja udah heboh, we have to hold our breath and brace ourself! Karena ketika masuk ke dalam Robot Restaurant, wallpaper yang VERY COLORFULL that sticks to the walls will blow our mind! Belum lagi pajangan-pajangan berbentuk binatang yang juga menempel di dinding menambah kehebohan interior hallway yang kita lewatin untuk bener-bener masuk ke the main venue of Robot Restaurant!

 

LETS-GET-WEIRD-IN-ROBOT-RESTAURANT!

 source: beatdownboogie (youtube), theblondeabroad.com

 

If we think that the hallway is just that, we think WRONG! Jalan ngelewatin the coolest hallway ever, interior dinding selanjutnya adalah kaca glittery plus LED lights yang mentereng banget! OH! AND DON’T FORGET ABOUT THE FLOOR! Aksen blink-blink yang crazily amazing bukan cuma di dinding, guys! Watch out for the floor! It also shines like millions of diamonds combine! OH AND PLEASE DO TAKE A LOOK AT –or just go to the toilet –THEIR TOILET CAUSE IT IS ALSO MAJESTIC!

 

LETS-GET-WEIRD-IN-ROBOT-RESTAURANT!

 source: govoyagin.com, atlasobscura.com

 

Even though the name of it is restaurant, sayangnya, menurut Kate Springer from CNN, the food in Robot Restaurant is not as majestic as the interior. Makanan yang bisa kita temuin di restoran ini adalah popcorn, sushi bento boxes, dan marinated beef.

Terus apa yang bisa kita lakuin di Robot Restaurant if the food is not that majestic? Jangan sedih! The main attraction in Robot Restaurant is actually the performance of the ‘robots’! Dari mulai main drum, nyanyi, nari, dan acting, performance yang bentuknya seperti kabaret ini unik banget! And yes, you’ll see ‘robots’ rolling and dancing all over the place! Buat yang suka foto, atraksi yang penuh dengan permainan lighting ini bisa jadi objek foto yang keren!

 

LETS-GET-WEIRD-IN-ROBOT-RESTAURANT!

 source: torontoseoulcialite.com

 

Kiersten Rich from theblondeabroad.com said on her website that it is recommended for us to get to the restaurant earlier before the show starts so we have plenty of times to discover the décor and of course, TAKE PHOTOS!!

So what are you waiting for? If you like lights and loud music and weird things and you happen to go to or be in Japan, visit Robot Restaurant! Check out their website first on Shinjuku-robot.com!

 

 

 

 

Written by Analuna Manullang
Photo Source:
berbagai sumber
Share to:

Comments

0 Comments
Sort By   
Silahkan login untuk menulis komentar